Coerver-coaching 02.05.2008

I regi av IL Solid vil Kjell Sture Jensen halda ei innføring i tankane bak Coerver-coaching fredag 02. mai.

Invitasjon til innføring I Coerver-coaching

Hei alle trenere og oppmenn.

Inviterer med dette til ei tre-timers økt med Kjell Sture Jensen der alle får ei lita innføring i Coerver sin filosofi om fotballtrening. Økta vil bestå av 1 time teori og 2 timar praksis.

Eg har sjølv gjennomført ei slik økt med Kjell Sture, og vart kjempeinspirert!
Han er ein svært karismatisk bergenser/haugesunder som brenner sterkt for denne tankemåten, og dette smittar lett.

Dette vil foregå i Solidhuset fredag 2.mai fra kl. 17.00 til 20.00. Treningstøy for utebruk er viktig.

Påmelding til denne økta gjøres til Magne Blokhus enten på mob.tlf. 90247969, eller på mail magne.blokhus@wartsila.com . Dette må gjerast seinast ei veke før (fredag 25.04.2008) for å kartlegge antall interesserte.

Coerver coaching er brukt i mange eliteserie-klubbar i Norge, og i Europa ellers brukar mange av dei største klubbane filosofien aktivt, og har gjort det med stor suksess i mange år.

Tanken bak denne økta er å få sådd ei spire til inspirasjon, og at me kan bygga vidare på dette.

Ta kontakt snarast, og meld deg på. Dette er spennande saker.

Sportsleg helsing
Magne Blokhus