Seriestart for Trott Jr. 2

Det blei ein kanonstart på årets sesong for Trott Jr. 2 mot Vard 2 fredag kveld, mykje takka være Sondre-show!

Etter at A-laget til Trott vant 2-1 over Solid fredag ettermiddag, var det duka for festfotball i Prestagardsskogen. Eit tent lag nedsabla eit Vardlag som ikkje hadde sjans mot eit engasjert, hardtarbeidane og fintspelande Trottlag. Innsatsen og viljen i kvart einaste duell og kvar einaste passning viste kva gutane ville. Heldigvis fekk dei betalt for det. For ein herlig start på sesongen!!

1-0: Torstein F
2-0: Sjur
3-0: Sondre S
3-1:
4-1: Sondre S
5-1: Sjur
5-2:
6-2: Sondre S

Keeper: Joakim Lunde
Forsvar: Torgeir, Erlend Skjetne, Joar og Asbjørn
Midtbane: Mads, Torstein (k), Thomas Aa., Sondre S og Sjur
Angrep: Thomas S

Innbyttarar: Åsmund (back), Sixto (midtbane), Simon H (angrep/back/kant), Jørund (angrep), Asbjørn I (kant)

Nå må bare fokuset, engasjementet og konsentrasjonen vera på same nivå på onsdag då me gjestar Egil Østenstad sin moderklubb Torvastad på Karmøy.