Oppsett barnefotball fyrste utkast !

Vedlagt følger kampoppsett for barnefotball 7-10 år. Oppsettet er delt i 2 filer, 1 for 7-8 år gutter/jenter og 1 for 9-10 år gutter/jenter. Fint om dere kan ta en kjapp sjekk og se at antall lag stemmer samt kontaktpersoner og kamptid.

Her kommer en liten forklaring vedr oppsettet :
Alle klasser :
Det er kommet flere ønsker om å ikke ha for mange kamper totalt, spesielt nå på vårparten i og med at det er endel lokale fotballcuper + at en ønsker å bruke mere tid ifm trening.
Derfor vil det for vårsesongen for de fleste klasser bli kamper annenhver uke frem til skoleslutt som igjen innebærer at det kun blir 3 runder.
Uansett så er det ingen problem for de av dere som evt. ønsker å spille flere kamper å avtale dette direkte med evt andre lag i klassen. Nødvendig kontaktinformasjon finnes jo i oversikten.

Minigutt 2009 :
- Totalt 10 lag påmeldt
- Har valgt å kjøre en pulje med alle lag.
- Alle møter alle en gang men har kuttet ut den runden hvor de lag som trener sammen møter hverandre.

Minijente 2009 :
- Totalt 7 lag påmeldt
- Siden det er ett lag som må stå over hver runde blir det litt tettere kamp program.

- Serie (hjemme & borte), men har kuttet de rundene hvor lag som trener sammen skal møtes.
Minigutt 2008 :
-  Totalt 10 lag påmeldt
-  Har valgt å kjøre en pulje med alle lag.
-  Alle møter alle en gang men har kuttet ut den runden hvor de lag som trener sammen møter hverandre.

Minijente 2008 :
- Totalt 6 lag påmeldt
Minigutt 2007 :
- Totalt 10 lag påmeldt

Minijente 2007:
-  Totalt 5 lag påmeldt
-  Siden det er ett lag som må stå over hver runde blir det litt tettere kamp program.

-  Full serie (hjemme & borte)
Minigutt 2006:
-  Totalt 8 lag påmeldt
-  Alle møter alle en gang + en ekstra runde
Minijente 2006:
-  Totalt 5 lag påmeldt

-  Full serie (hjemme & borte)
Det kan være at det i noen klasser ikke er helt likt antall hjemmekamper på alle lag. Dette skyldes totalt antall kamper, antilag, banetilgjengelighet, o.l.
Dersom noen føler dette vedldig urimelig så får de evt ta kontakt så skal jeg se om jeg kan løse det.
Roger Hansen  (tlf 90892006)