FK Haugesund - Rosenborg BK, søndag 22.mai kl. 18.00

I forbindelse med FK Haugesunds Tippeligakamper på Haugesund Stadion 2016, inviterer vi ungdomsavdelinger i regionen gratis på kamp. Dette for at barna skal få oppleve Tippeligakamp sammen med egne lagkamerater, og oppleve hvor moro det kan være å se kamp live på stadion. Nå ønsker vi å invitere barne- og ungdomsavdelingene i Stord Fotball, Trott IL, Solid IL, Bremnes IL, Bømlo IL, moster IL, Rubbestadneset IL og Fitjar IL!

Siste frist for påmelding er 18. mai kl 20:00 !!!

Kontaktperson Trott Ole Yttredal

Opplegget er som følger:
Vi inviterer samtlige lag i barne- og ungdomsavdelingen + 2-3-4 ledere pr. lag. Alder: Fra de minste opp til og med junior.
Klubbene sender ut invitasjon til sine lagledere som tar opptelling for sitt lag og melder tilbake til sin klubbs Daglige leder.
Vi får et samlet antall fra Daglig leder så snart som mulig, printer ut billetter som hentes samlet hos oss på Haugesund Stadion. Deretter kan disse deles ut til de respektive lagledere på eget klubbhus i god tid før kampen.

Vi ønsker at alle barna stiller i sitt lags drakt, samt skikkelig yttertøy selvsagt. Så får vi vist frem de flotte klubb-draktene deres!

NB! Vi inviterer også styrene i klubbene, samt daglig leder, som vil bli tatt i mot av våre styremedlemmer 30 minutter før avspark ved FKH-butikken i Krafttribunen.
Gi en tilbakemelding til undertegnede på denne mail, antall fra styret + daglig leder.

Håper dere synes at dette er et godt tiltak, og at flest mulig av barna har lyst til å gå på kamp smiley

FK_HAUGESUND

Medie & Arrangementssjef