Endringer til haustsesongen

Her er informasjon om muligheten for å gjøre endringer i ungdomsklassene (13-19 år) til høstsesongen.

Endringer av lag til høstsesongen 2016 i ungdomsklassene

Det nærmer seg slutten av vårsesongen, og NFF Hordaland åpner for at klubbene foran høstsesongen som vanlig kan gjøre endringer av lagene i ungdomsklassene (13-19 år).

Fristen for endringer i ungdomsfotballen er 14. juni 2016.

Følgende endringer kan gjøres innen fristen:

• Påmelding av nye lag
  • Trekking av lag
  • Endring fra 11-er til 9-er/7-er fotball (eller omvendt)

Alle endringer skal sendes på e-post til NFF Hordaland: torstein.pedersen@fotball.no eller hordaland.fotball@fotball.no

Det er kun endringer som skal varsles, alle lag som har deltatt i vårsesongen blir automatisk tatt med i kampoppsettet for høstsesongen hvis vi ikke får beskjed om noe annet.

Når det gjelder opp- og nedrykk mellom de ulike divisjonene, så henviser vi til info på våre nettsider: https://www.fotball.no/kretser/hordaland/aktivitet/artikler/2016/bestemmelser-for-km-opp--og-nedrykk-2016/

Terminlistene for høstsesongen vil bli lagt ut på www.fotball.no senest 1. juli.