Elitedivisjonspelar inspirerer unge Trott- spelarar!

Tor Andrè Skimmeland på besøk i Prestegardsskogen

Trott fekk mandag besøk av Vikingspelar Tor Andrè Skimmeland Aasheim. Han deltok som instruktør og inspirasjonskjelde for gutar 11 og jenter 12. Tor Andrè var ein veldig positiv og hyggelig person som tolmodig hjelpte til med øvingar og instruksjon. Sveitte ungar gjorde sitt beste for å imponere han og vise kva dei kunne. Obligatoriske selfies og autografskriving var kjempeskøy for oppglødde ungar!

Tor Andrè Skimmeland Aasheim så langt i sin karriere imponerande 52 landskampar for aldersbestemte landslag. Han har i tillegg spelt for FK Haugesund og islandske Breidablik. I dag spelar han for Viking. Me i Trott er svært takksame for at Tor Andre` ville bidra rundt unge spelarar og ønskjer han og Viking lukke til med resten av sesongen!