Seminar til alle trenarar og oppmenn i Solid og Trott 2. mai i Solidhuset.

Roger Finjord, tidligere trener for damelandslaget, no dagleg leiar i Finnmark Fotballkrets.

Hei alle.

Me er stolt og glad for at det har lukkast oss å få tidligere trener for damelandslaget, no dagleg leiar i Finnmark Fotballkrets, Roger Finjord på besøk til Solid / Trott damer i Hustrudalen 2.mai.

I den forbindelse utvider me programmet og tilbyr eit seminar til alle trenarar og oppmenn i Solid og Trott.

Programmet for kvelden blir då slik:

kl 16.30 - 17.45 - "Jakten på det gode laget" - for trenarar og oppmenn i Solid og Trott

kl 18.00 - 19.15 - Treningsøkt med ST damer - alle er velkomne til å sjå på.

kl 19.30 - 21.00 - "Hvem er vi og hvordan viser vi det?" - for spelarane på Trott J16, Solid J15, ST Junior og ST Senior.

Håper alle setter av dagen og får påfyll, inspirasjon og motivasjon av ein strålande god trenar og foredragsholder.

Sjå meir om Roger Finjord i linken under: http://www.frikant.no/finjord/

Helsing