Lagspåmelding ungdomsfotball

Til klubber i Sunnhordland og Kvinnherad

NFF Rogaland og NFF Hordaland har blitt enige om samarbeidsrutinene for sesongen 2019. I ungdomsklassene (13-19 år) kan lag fra Sunnhordland/Kvinnherad delta i seriespillet i Rogaland, men kun i 1.divisjon. Det vil ikke bli åpnet for påmeldinger hverken i Elite-divisjonen eller i 2.divisjon. Når det gjelder påmeldingsfrister og spilledager viser vi til vedlagte informasjon fra NFF Rogaland. Vær nøye med å overholde fristene. Legg også merke til at Rogaland nå har innført J17-klasse fra den kommende sesongen.

NFF Hordaland sender ut invitasjon til ungdomsfotballen om kort tid, og påmeldingsfristen i Hordaland vil være i slutten av februar.

NFF Hordaland v/

Torstein Pedersen