Landskamp Norge - England 3.september

Til trenere i kvinnefotballen!

I kveld klokken 21:00 spiller Norge om en semifinaleplass i VM mot England, en spennende kamp som vi oppfordrer alle til å se!

Kvartfinalen er en god forsmak på hva vi får se live på Brann Stadion 3.september når lagene igjen møtes til kamp.

I dag kom informasjon om billettsalget ut på fotball.no, vi vil trekke frem at man kan få rabattert pris om man melder på lag til kamp.

Se informasjon her!

Vi i NFF Hordaland vil sammen med NFF og SK Brann lage folkefest på Brann stadion tirsdag 3.september, og håper alle trener som mottar denne e-posten sprer ordet ut til sitt lag.

God kamp i kveld, heia Norge også håper vi ser deg og ditt lag på Brann stadion i september!

Helge Bjørke

Klubbutvikler, NFF Hordaland