GJENBRUK AV FOTBALLSKO OG TRENINGSKLEDE - NY DATO!!

Trott IL ynskjer å få til ei flott ordning med gjenbruk av fotballsko og treningsklede.

GJENBRUK AV FOTBALLSKO OG TRENINGSKLEDE

16.SEPT.19, TROTTHUSET!

Tanken er at våre medlemar i Trott skal nytte gode av ei økonomisk, lønsamt og miljøvenleg ordning.

For å lykkast med dette er me avhengig av at flest mogleg leverer inn godt brukande fotballsko og treningsklede som jenta eller guten i huset er vakse i frå.

Ikkje legg vekk i boden, men lever i Trotthuset slik at andre kan få nytte av det. Skoa og kleda må vera i grei stand og reine.

INNLEVERING MÅNDAG 9.sept. kl. 18.00- 20.00.

Brukte sko og klede som andre har vakse i frå, får de kjøpt svært billig, 16.sept. 19Trotthuset! Tidspunkt kjem det nærmare info om.

Helsing Fairplayansvarleg Karoline og Tori